LEAVES BY ROOTS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 36 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Leaves by Roots. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 19:25 Eten is heerlijk! Eindelijk een afhaalplek met gezondere maaltijden. Kip bowl portie mag wel iets groter voor de prijs en iets meer saus (zat minder dan een theelepel in). Sapje was vergeten bij me bestelling anders kreeg het 5 sterren.
20 mei 2024 om 21:29 Love it !
13 mei 2024 om 15:21 All good but as am your loyal client you can give a gift sometimes, like a bit of soup
8 mei 2024 om 21:25 This evening we wanted something different and tasty...we ordered here for the first time We were very very happy ..we had 2 hummus and 1 bowl with chicken and couscous, all super delicious , tasy and fresh ... For sure we will order again.
8 mei 2024 om 17:16 HEERLIJK! Ik heb nog nooit zo een verse lekkere kip bowl gegeten, echt een aanrader, jullie hebben een nieuwe vaste klant erbij :)
1 mei 2024 om 10:09 Tabbouleh salade bestond vnl uit peterselie die niet heel klein was gesneden. Bulgur was nauwelijks aanwezig. Verder ontbrak lente ui en munt.
15 apr 2024 om 8:55 Kip bowl: Lekker van smaak; (erg) kleine porties, hadden nog honger na het eten; ene portie had meer kip /groente dan de andere. Prijs aan de hoge kant i.c.m. de hoeveelheid. Service kosten maken de bestelling nog duurder.
8 apr 2024 om 20:58 Heerlijk gegeten!
29 mrt 2024 om 22:47 Food was amazing. One of the best I've had in Thuis fr
29 mrt 2024 om 6:10 Echt lekker en vers. Falafel en kip waren heerlijk. Ik zal hier vaak bestellen.
27 mrt 2024 om 13:47 Loved it, as always! And since I know the background of the restaurant helping refugees, love it even more.
21 mrt 2024 om 20:18 Alles was goed en lekker!!!